• Anasayfa
  • https://www.facebook.com/vize.islemleri.7?fref=ts
  • https://twitter.com/hlntour
SCHENGEN VİZELERİ














PARTNERLERİMİZ


DUYURU
Vize Randevuları Hakkında 

Değerli Misafilerimiz; Vize müraacatlarında yaşanan yoğunluk sebebiyle randevu alımında gecikmeler yaşanmaktadır. Bu sebeple seyahat planlamanızı en az 2 ay önceden yapmanızı ve vize işlemlerine başlamanızı tavsiye ederiz. Önemle bildiririz.



ANASAYFA


     İZLANDA VİZE

   
Ürün Kodu : 24
Fiyat : 200 Euro 
Ürün Özellikleri
Sigorta Hariç
 Sipariş        Detaylar
 
 
Detaylar

Pasaport

İzlanda Turistik Schengen vize başvurularında kullanılacak olan pasaportlar son 10 yıl içerisinde çıkarılmış, ziyaretçinin İzlanda seyahati dönüşü sonrası en az 3 ay geçerliliği olan ve vize basım işlemlerinin gerçekleşebilmesi için yan yana en az 2 boş sayfası bulunan, deforme olmamış olmalıdır.

 

İzlanda Schengen Vize Başvuru Formu

İzlanda Turistik Schengen vize başvuru sahibi tarafından doldurulacak olan İzlanda schengen vize başvuru formu başvuru sahibi tarafından eksiksiz olarak doldurulmuş, kişinin İzlanda vize başvurusu için ibraz edeceği evraklarda beyan edeceği bilgileri destekleyen, ıslak imzalı olarak beyan edilmelidir.

NOT: İzlanda turistik vize başvuru sahibi 18 yaşından küçük ise kişi tarafından doldurulacak İzlanda Schengen vize başvuru formunun imza bölümü ebeveynler tarafından imzalanmış olmalıdır.

 

Biometrik Fotoğraf

İzlanda turistik Schengen vize başvurularında kullanılacak fotoğraflar; 2 adet, 3,5x4,5 cm ölçülerinde, İzlanda vize başvuru sahibinin güncel halini temsil eden, maksimum son 3 ay içerisinde çekilmiş, arka fonu beyaz ve kişinin pasaportunda bulunan daha önce almış olduğu herhangi bir vize işleminde kullanılmamış.

 

İzlanda Turistik Schengen Vize

Tam Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği Ve Nüfus Cüzdanı Fotokopisi

İzlanda Schengen vize işlemlerinde bulunacak kişi adına güncel tarihli, aile ve ikamet etmekte olduğu adres bilgilerini içerecek şekilde düzenlenmiş tam vukuatlı nüfus kayıt örneği ve ön ve arka yüz bilgilerini gösterir nüfus cüzdanı fotokopisi

 

Finansal Durumu Gösterir Belgeler

İzlanda vize işlemlerinde bulunacak kişinin son 3 aylık maaş bordroları, bağlı bulunulan kurum tarafından kaşe atılarak ıslak imzalı bir şekilde hazırlanmış olmalıdır.

İzlanda Turist vizesi işlemlerinde bulunacak kişinin son 3 aylık aktif banka hesap özeti. Kişinin şahsi banka hesap özeti son 3 aylık aktif banka hesap hareketlerini içermeli, en az 3000 TL bakiyesi olması sağlanmalı ve banka ıslak imza, kaşe ve banka imza sirküleri ile birlikte hazırlanmış olmalıdır.

Ayrıca İzlanda vize işlemlerinde bulunacak kişi adına varsa tapu, araç ruhsatı, kira gelirleri ve kredi kartı ekstreleri evraklar arasında bulundurmalıdır.

 

 
 
Talep Formu
İsim
Sipariş Miktarı
E-Mail
Telefon
İl
Adres
Mesaj
 
 
 
Hava Durumu
Seyahat Sağlık SİGORTASI



30.000 € Teminatlı

YETKİLİ OLDUKLARIMIZ

ÜLKELER



AMERİKA VİZE İŞLEMLERİ 



KANADA VİZE İŞLEMLERİ




İNGİLTERE VİZE İŞLEMLERİ




AVUSTURALYA
VİZE İŞLEMLERİ




ÇİN VİZE İŞLEMLERİ